perjantai 14. lokakuuta 2016

Huhhuh. Tänään on perjantai ja meillä on totaalinen vapaapäivä. Vapaa päivä siis shoppailemisesta ja nähtävyyksien kiertelemisestä, sillä niiden perässä ollaan juostu koko alkuviikko. Aktiivisuusmittari on ilmoittanut jokaiselle päivälle 20 000-30 000 askelta, joten aamusta iltaan ollaan järjestetty melko sopivasti ohjelmaa. Sovittiin eilen, että tälle päivällä ei suunnitella mitään ja tehdään asioita fiiliksen mukaan.

Keskiviikkona oltiin shoppailemassa Ljubljanan BTC City-nimisessä kauppakeskuksessa, jossa on lähes 500 liikettä kierrettävänä. Siellä menikin koko päivä tuhlatessa rahoja. Illalla päästyämme kotiin päätimme lähteä torstaina aamusta katsomaan Ljubljanaan Tivoli Parkia, joka sijaitsee asunnoltamme n. 1,2 km päässä. Tivoli Park on suuri ja älyttömän kaunis puisto, jonka yhteyteen on rakennettu paljon urheilukenttiä sekä esimerkiksi uimahalli ja kuntosali. Puisto on täydellinen ulkoiluun ja kesällä myös piknikille!
 
Muutaman tunnin ulkoilemisen ja Tivoli Parkkiin tutustumisen jälkeen tulimme kotiin vaihtamaan vaatteet ja jatkoimme matkaa Ljubljanan Linnaan. Lippu sekä kyyti linnaan maksoi opiskelijalta 7€ ja oli kyllä hintansa arvoinen. Linnan korkeimmalta huipulta näkymät olivat todella kauniit.Illalla lähdimme vielä nauttimaan reissun ensimmäiset drinksut Ljubljanan joen vierellä sijaitsevaan drinkkibaariin. Yhdet juomat olivatkin riittävät, sillä pitkän päivän ja ulkoilun jälkeen kaikki olivat näiden jälkeen valmiita nukkumaan. Nyt nautitaan vapaapäivästä ja ensimmäisestä viikonlopusta Ljubljanassa! :)


1 kommentti:

  1. Hienoja maisemia.Pitäkää hauskaa ja terveisiä kaikille tv:Jokke ja Mepa

    VastaaPoista