sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Praha

Meillä on käynyt tuuri säiden suhteen näiden kahden viikon aikana, kun ollaan reissattu kaupungista toiseen. Vain yhden päivän aikana on satanut ja muuten ollaan saatu nauttia auringonpaisteesta. Vietettiin Prahassa kolme yötä, kaksi airbnb:n kautta vuokratussa asunnossa ja kolmas yö hotellissa.

Päätettiin aloittaa Prahan reissu kiertelemällä hieman nähtävyyksiä. Torstaina aamuna suuntasimme ensin asuntoamme lähellä olevaan IF Cafe-nimiseen kahvilaan aamupalalle. Tuoremehua, kahvia, jogurttia, hedelmäpaloja ja mysliä, nam. IF Cafe sai meidän suosituksemme. Aamupalan jälkeen lähdimme ensin Prahan linnalle, jossa saimme muutaman tunnin helposti kulumaan. Linnan ympärillä oli paljon nähtävää ja tuliaisiakin tarttui mukaan. Linnalta suuntasimme kohti Kaarlen siltaa, jonka jälkeen menimme katsomaan John Lennon -seinää.

IF Cafe


John Lennon Wall

Olimme suunnitelleet, että seuraavan päivän viettäisimme kaupungilla shoppailemassa. Emme kuitenkaan tienneet, että Prahassa olisi perjantaina pyhäpäivä, joten saimme unohtaa nämä suunnitelmat. Ottaisimme perjantaina siis vaan rennosti, joten päätimme lähteä ulos syömään ja hieman juhlimaan. Söimme perjantaina Dish-nimisessä burger paikassa, joka kuului vuokranantajamme suosikkeihin. Burgerit oli aivan mielettömän hyviä!
Lauantaina saimme syödä hotelli aamupalan, jonka jälkeen pakkasimme jälleen matkalaukut ja suuntasimme kohti juna-asemaa.

Praha on kaunis kaupunki, josta saimme nauttia liian lyhyen ajan verran! Next stop, Vienna! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti