torstai 17. marraskuuta 2016

Wien


Blogi on taas pitänyt hiljaiseloa, enkä ole ehtinyt kirjoittaa edes Wienin reissustamme. Kiire ei todellakaan ole johtunut koulusta, jota on ollut vain tiistaisin muutaman tunnin ajan. Koulussa tiistaisin käymisen lisäksi meillä on ollut huimat kaksi kotitehtävää tehtävänä. En valita kyllä yhtään tästä vapaa-ajan määrästä, opiskelija-aktiivina Suomessa ehtii taas juoksemaan paikasta toiseen kouluhommien perässä:D

Ensimmäisen kuukauden ajan kaikki on ollut meille niin uutta ja ihmeellistä, että ei olla maltettu oikein pysähtyä ja ollaan oltu koko ajan menossa. Aivan mahtavaa, että ehdittiin jo ensimmäisen kuukauden aikana käymään niin monessa paikassa! Reissaaminen on pitänyt myös pahimman ikävän loitolla, kun ei ole ehtinyt kunnolla pysähtymään. Nyt hieman Wienin reissusta!

Schönbrunnin linna

Varattiin kokonainen päivä Schönbrunnin linnaan sekä sen aivan mahtavan puiston ihastelemiseen ja kiertelemiseen. Linna oli sisältä aivan upea ja puisto aivan käsittämättömän kaunis syksyn väreissään. Voin vain kadehtia ihmisiä, jotka saavat ulkoilla tuollaisessa ympäristössä päivittäin!

Päivän aikana innostuttiin myös puistossa olevasta eläintarhasta, joten päädyttiin käymään puiston ja linnan lisäksi myös eläintarhassa. Päivä oli todella pitkä, joten illalla kyllä uni maittoi.
Toisen kokonaisen päivän Wienissä käytimme shoppailemassa sekä nautimme Wienin herkuista. Voi olla, että meitä alkoi jo kahden viikon reissaaminen väsyttää, sillä päätimme, että kolmas päivä Wienissä vietettäisiin nautiskellen ja ilman suunnitelmia. 

Aamupalalla jouduttiin laskemaan kolikoita, kun tässäkään paikassa ei voinut maksaa kortilla.. Niin kummallista!

SacherkakkuEi kommentteja:

Lähetä kommentti